Städföretag har 5 Rum som borde Städas Oftare

När ett städföretag städar rum i våra hem som kräver en mycket högre städfrekvens än andra. Detta beror på att här bildas en högre koncentration av smuts, eller till ett högre frekvent besök eller en konstant trafik av människor, samt en mer intensiv användning.

Därför har vi frågat ett expertstädningsföretag vilka 5 rum de bör städa mycket oftare än andra. På så sätt är du beredd att hålla dessa rum i gott skick så att ditt hem ser rent och hygieniskt ut.

1) Badrummet

Det rum som tenderar att bli smutsigt oftast är till sin natur badrummet, eftersom det är dit vi kommer för att släppa ut våra mänskliga avfall och för att rengöra oss själva. Detta gör att rummet blir smutsigare oftare.

Att hålla badrummet i perfekt skick är viktigt av tre skäl. Ett rent badrum är ett trevligare badrum att använda, det visar hur ansvarsfull du är när det gäller att städa ditt hem, och det är mycket säkrare och mer hygieniskt. Dessutom är det troligt att om någon besöker dig kommer de att vilja använda badrummet.

2) Köket

Eftersom vi lagar mat och detta kan leda till att fettdroppar, oljestänk eller att rök och smuts bildas. Allt detta gör att köket blir smutsigt mycket oftare vilket gör att det ser slarvigt, ohälsosamt och smutsigt ut och ännu värre, det lockar till sig skadedjur.

Därför är det mycket viktigt att städföretaget rengöra köket ofta. Enligt experter från städföretag är att det du bör göra först är att städa ditt kök av allt. När det gäller djuprengöring bör detta göras minst en gång i veckan.

Besök bloggen enprocent om du vill veta hur du rengör din diskmaskin.

3) Vardagsrum

Att städa vardagsrummet är viktigt inte för att det har mer trafik eller används oftare. Utan  det är viktigt eftersom vi i vardagsrummet vanligtvis tar emot människor som kommer på besök som familj eller vänner.

Därför är det mycket viktigt att städföretaget sköter vardagsrummet eftersom det också är det första intrycket gäster ser av husets interiör. Men det handlar inte bara om att städa, du måste också se till att det luktar gott och ser snyggt ut. Det är därför du bör ägna tid åt att hålla det i gott skick.

4) Entré och exteriör

Ett hus som har smuts och skräp på utsidan, med sopor och skräp ackumulerat, är ett hus som ser försummat och övergivet ut. För att förhindra detta bör du städa utsidan, från verandan till trädgården och garaget.

Husets entré är också mycket viktig när det gäller renlighet när städföretaget städar. Du bör inte bara tvätta golvet, du bör också rensa tak, hörn och till och med rengöra dörren. Allt detta kommer att göra det mycket lättare att hålla entrén och utsidan i gott skick.

5) Hallar

Det sista stället att städa i ditt hem är hallarna. Även om dessa inte betraktas som ett rum spelar de en mycket viktig roll. Detta beror på att de är korridorer genom vilken människor går för att komma till badrummet, köket, sovrummen osv.

Städföretag

Hallarna måste hållas rena av städföretaget eftersom människor ständigt brukar dem, vilket gör att de tar med sig skräp och smuts. Om hallen inte städas kommer sopor att hamna i renare rum, vilket gör dem smutsiga snabbare och du måste arbeta dubbelt så mycket.

Jag håller mig till det företag jag hyr in; SverigeCo i Göteborg.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *