Smart Hem: Det Viktigaste jag gjorde för att spara tid till Bättre Saker

Som du säkert redan vet kan du idag göra ditt hem eller kontor smart med minimal kunskap och kostnad. Detta är naturligtvis tack vare Smart Hem-kit från främst Amazon, Apple och Google. SmartaHogtalare.se vet att om du vill ha ett smart hem eller kontor behöver du en av deras smarta högtalare, men vad mer skulle du behöva?

I den här artikeln kommer vi att diskutera de viktiga saker du behöver för att göra ditt hus eller kontor smart. På så sätt kommer du att kunna beräkna dina utgifter och bestämma vilken miljö som är mer lämpad för dina behov och budget.

Smart Home-kit: Väsentliga

1. Den Smarta Högtalaren

Det första du behöver är en smart högtalare. Med Apple-miljön kan du använda din iPad, iPhone eller Mac som nav så att du inte behöver köpa Apple HomePod (som är det enda andra alternativet).

Amazon och Google tillhandahåller många enheter till olika priser (vissa är väldigt billiga), men om du köper din första smarta högtalare, se till att den har navfunktioner.

2. Ljus

En av de viktigaste sakerna som gör ditt hus eller kontor smart är lamporna. För att göra dina lampor smarta kan du köpa och ställa in smarta glödlampor (det är det billigaste och enklaste valet) eller smarta strömbrytare. Se till att kontrollera kompatibiliteten med din smarta högtalare.

3. Smart Uttag

Smarta uttag är lika enkla att installera som smarta lampor, och de låter dig slå på och stänga av enheten med din röst. Med dem kan du göra din kaffemaskin smart till exempel utan att behöva köpa en ny.

4. Smarta Dörrklockor och Kameror

För att fullborda din viktiga miljö för ditt smarta hem/kontor kan du installera och ställa in smarta dörrklockor och kameror, så att du kan se vem som står vid dörren med dina smarta enheter.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *