Vågar för alla tillfällen

Behöver du en speciell våg till ditt hem eller verksamhet? 

Vågexperten har Skandinaviens största sortiment av vågar på nätet. Vi har alla typer av vågar för livsmedelsbranschen, detaljhandeln, hushållet, läkemedelsbranschen, laboratorium, smycken och industri. Om du så ska mäta karat för ädelstenar eller behöver en stabil pallvåg till företaget, kan vi garanterat hitta en våg som passar dina behov.

Vi har till exempel ett stort utbud av vattentäta vågar och vill gärna tipsa om Bordsvåg WP6000. Denna kompakta våg från My Weigh är skyddad mot damm och tål att hamna i vatten ner till 1 meters djup.  Den har 2 programerbara displayer och en speciell räknefunktion där du kan väga flera objekt i samma vägning. Vågen anger vad varje enskilt objekt väger och räknar ut det totala antalet objekt. Vågen larmar om objektet som ska vägas är för lätt eller för tungt. Utförande i rostfritt stål för enkel rengöring. 

Med Karatvåg Ohaus Karat Light får du en mätkapacitet upp till 200 karat (40g) med läsbarhet ner till 5 mct (1 mg). Vägning i 13 enheter inklusive ct, g, pound och taels. Vågen har LCD-skärm och är tillverkad i ABS-plast med en plattform i rostfritt stål. Integrerad krok för vägning under vågen, avtagbart skyddsglas, justerbara fötter samt shipping- och kalibreringslås.

Behöver din verksamhet stolvågar för patienter? Vi har flera olika typer, och kan till exempel rekommendera en Patientvåg Kern MCB. Vågen är godkänd i enlighet med klass III, samt godkänd för medicinskt användning i enlighet med 93/42/EEC. Vågstolen har en behaglig stol, designad för säker sittplats under vägningen. Stolen har fällbara armstöd som underlättar till exempel när patienten ska resa sig. Kern MCB har en HOLD funktion som är till hjälp vid vägning även om patienten rör sig. Vågen är även utrustad med en BMI räknare. Kern MCB är idealisk för äldreboenden, rehabiliteringscenter eller sjukhus med många patienter och kan hantera en vikt upp till 300 kg.  

Har du några frågor eller hittar du inte det du söker? Ring oss på 08- 408 356 11 så hjälper vi dig!