Städhjälp – En självklarhet – Mer tid för shopping!

Att ha städhjälp är riktigt lyxigt! Att städa hemma kan stundtals vara riktigt jobbigt. Det kan också vara svårt att få allting gjort till slut, och sen stöter man på nya problem som dyker upp hela tiden. Om du vill slippa städningen och ha mer tid till shopping och väninnorna bör du prova en städfirma. Här i Stockholm finns en jag starkt kan rekommendera: www.ishine.se

Lyxen med städhjälp

Lyxen i detta tycker jag framför allt är att slippa städa badrummen och gästtoaletten och annat av de smutsigare arbeten. Tvättstugan är inte heller särskilt rolig. Nu har vi även extra hjälp med tvätt och strykning. Det ger ju så mycket mer utrymme till kvalitetstid att ägna sig åt andra roligare saker. Glöm heller inte att det städa miljövänligt.

Shopping med väninnorna lockar mer…

Som tex. shopping, jag och väninnorna roar oss ofta med att springa i affärerna här i Stockholm. Vi brukar alltid börja med “smyckesrundan”. Då det alltid är någon av oss som har koll på att något nytt kommit ut i våra favoritbutiker. Stockholm är en fantastisk stad för shopping, men ibland när vi vill ha lite miljöombyte packar vi väskorna (med så lite som möjligt – de blir mer när vi åker hem) och drar i väg till någon av de större städerna ute i världen. New York har nog kommit att bli vår favorit.

Här passar vi även på att besöker ett utav de stora fancy gymmen – Man måste ju hålla sig lite fit mellan shoppingrundor och skumpa. 😉

Läs mer här om hur du kan boosta din energi på: myfitnessexpert.com

smycken - städhjälp

Men tillbaka till Stockholm… sedan brukar vi gå till något av de många caféerna som ligger i staden och ta oss en liten lunch. Det blir ofta sallad, energidryck och en kaffe. Vi måste ju orka shoppa vidare sedan.

Favoritrestaurangen

Är vi ute och shoppar på en fredag eller lördag brukar vi se till att hinna med att äta en god bit mat, då är favoritrestaurangen för oss Teatergrillen Har ni inte varit där ännu, har ni ert bästa restaurangbesök kvar att göra!

Vernissage

konsthall städhjälp

Vi har även vänner som är flitiga konstnärer och designers, så ibland blir det att vi släntrar på någon vernissage och insuper den kreativa andan ihop med lite champagne och snittar, det förgyller härligt tillsammans med vännerna. Långt bort från allt vad städning heter med andra ord….

Fördelen med städhjälp

Så för att sammanfatta det hela är det härligt att kunna passa på och leva i nuet i lite lyx och flärd. Riktigt kunna unna sig att bekosta en städhjälp som kan avlasta från det som för många är både slitsamt och tidkrävande. Läs även min kära väns inlägg ” Roligare att städa – Blir det inte!

Känner du likadant så tveka inte, utan prova och utvärdera sedan vad det var värt för just dig! för att strukturera upp de utan att behöva lyfta något mer än din penna och papper är att göra en checklista, klicka då här för att läsa mer.

Till dig som ändå inte vill ha städhjälp

Vill du ändå ta hand om din städning själv, tex. din vårstädning – Gå in och läs om bra tips på hur du rensar effektivt i hemmet. Ibland är det verkligen det som behövs för att få den där välstädade känslan. emmaochsiris 8 supertips hur man rensar i hemmet!

En annan riktigt rolig lyxpryl som kommit på marknaden inom städområdet är: En fönsterrobot, som dessutom verkar fungera hur bra som helst. – Du kan läsa mer om det här!

Mer lyxig läsning från bloggen får du här!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *