Herman Miller Aeron kontorsstol

Herman Miller Aeron är en restaurerad, så kallad refurbished, kontorsstol som är tillverkad i allra högsta kvalitet och håller hög standard. Vid köp av stolen finns ett antal tillval man kan göra för att få den så skräddarsydd som möjligt efter ens egna personliga behov. Till exempel kan man välja till ett extra stöd för ländryggen om man behöver det, eller till och med ett stöd för hela ryggen.

Beroende på vilken typ av golv man har på sitt kontor kan man välja hjul till stolen som passar. Det kanske är något man inte brukar tänka på i första hand när man väljer stol, men golvet är faktiskt något man bör ha i åtanke vid val av stol. Har man ett hårt golv bör man välja ett par hjul som är anpassade för det. Om stolen ska stå på en matta är det bäst att välja hjul lämpade för mattor.

Herman Miller Aeron är en kontorsstol i klassisk, stilren design som passar på alla kontor. Stolen är mycket ergonomisk och levereras med en låsbar bakåtlutning, och stegreglering för framåtlutning. Det är enkelt att höja och sänka stolen efter behov och nätmaterialet vid ryggen och sätet ger en mycket komfortabel känsla. Det är även möjligt att köpa till en hållare för jackan, vilket är mycket smidigt om du saknar en krok på väggen eller inte har någon annanstans att hänga din jacka.

Denna stol passar för personer som har en kroppslängd på 160 – 200 cm. Alltså lämpar sig denna stol väl för män och långa kvinnor. Stolen passar extra bra för dig som är miljömedveten och vill göra en god gärning för miljön då den är återanvänd. Hos oss på valueshop.se skiljer vi på begagnat och refurbished. En begagnad stol får man i det skick den är i, medan en stol som blivit refurbished har fått delar utbytta för att bli så gott som ny igen. Delarna som är i aluminium putsas upp för att bli av med alla repor och få en finish som ser helt ny ut. Allt övrigt, kraftigt slitage tas bort och poleras upp eller byts ut mot nya originaldelar. Innan stolen skickas hem till dig eller ditt kontor går den igenom en noggrann kvalitetsprocess för att säkra att den är i så bra skick som möjligt.

Det här är stolen för dig som vill ha en bekväm, miljövänlig och anpassningsbar stol som går att forma efter dina egna unika behov.