Din tid är dyrbar – träna hemma!

Tycker du att det är dyrt att träna på gym, eller känner du att tiden inte räcker till för att åka dit? Träna hemma!

Med rätt träningsutrustning blir träningen både billig, rolig och tidsbesparande. Vi hjälper dig att hitta rätt utrustning och erbjuder dessutom Sveriges lägsta priser. Hos oss hittar du allt från boxutrustning till hantlar, medicinbollar, maghjul, hopprep och skivstänger. Vi har snabba leveranser och alltid gratis frakt om du handlar för minst 899 kr. 

Varför inte till exempel prova kettlebells? Kettlebells är en av de mest populära träningsformerna just nu. Kettlebellträning är fysiskt krävande och kan utföras av vem som helst, nybörjare, erfarna, elitidrottare, unga och gamla. Det är svettigt, roligt och utmanar kroppen till uthållighet och hög förbränning samtidigt som den ger vackert tonade muskler och förbättrad koordinationsförmåga. Med kettlebells kan du till exempel träna squat, lounge för ben och russian twist för magen. Press och lyft med kettlebell är bra övningar för armarna och bålstabiliteten. Våra kettlebells är tillverkade av svart plast, fyllda med cement. De finns från 2 kg upp till 18 kg.

För dig som vill ha en allsidig och heltäckande träning rekommenderar vi våra Suspension Training Träningsband. För bara 349 kr får du en fantastisk möjlighet att träna hela kroppen utan tunga vikter. Här använder du din egen kroppsvikt som tyngd, och du väljer själv hur stort motståndet ska vara. Du kan göra träningen hur lätt, eller hur tung, som helst. Med Suspension Training tränar du koordination, styrka och balans. Denna typ av träning används bland annat av American Navy Seals som är beroende av att hålla soldaterna i god form även ute på fält. Träningsbanden kan du lätt ta med överallt och fästa till exempel över en dörr, en gren eller ett stabilt staket. Testade till 400 kg hållbarhet och väger endast 1,8 kg.

Om du har svårt att välja i vårt stora sortiment, välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!